måndag 2 juni 2014

Tomatsoppa,hormoner och 5 åringar


Gud vad jag saknar dig!! min älskade syster, min underbaraste, finaste Mela. Du är alldels för långt borta!!
hormonig som jag är jusst nu så grinar jag för minsta lilla, bara en sån sak som att så fort jag ska äta tomatsoppa så tänker jag på dig och börjar att stor böla! 
Hör jag en låt på radion som påminner om dig så bölar jag, nu kan man ju nästan tro att du har lämnat oss, eftersom att jag överdramatiserar en del ( det får ni ta, jag är gravid!!), men bara av att du inte finns inom min radar, som i min värld är max 10 km, så lämnar du en tomhet hos mig. 
vi hörs inte varje dag, men jag vill att du ska veta, att du finns i mina tankar, i mitt hjärta hela tiden, varje dag. 
jag är så tacksam för din skull, att ni alla är tillsammans där nere i storstaden, att du har fått det som du så länge har förtjänat, egentid. Blir så glad när jag ser att du har varit på afterwork med dina brudar från jobbet, det är du så jävla värd. Att få en tid för dig själv. 

så nu ska jag ska jag sluta vara så blödig innan jag börjar grina igen ( jävla hormoner ), men ville att alla ska veta hur mycket jag tackar universum varje dag för att jag har en sådan fin syster som du, Lav u  <3
ja som sagt, magen växer, och jag fattar inte hur jag ska kunna bli mycket större... känner mig som en kossa när jag vankar fram. Och det är då 69 dagar kvar tills vår efterlängtade knodd kommer. 
jag slutar att jobba nästa vecka vilket kommer bli så j*vla skönt, nu börjar krämporna att ta över. 
det är tur att vi har införskaffat en ny kamera och jag har fått en foto och redigeringskurs på Moderskeppet av bästa Onisen, så nu ska jag bli proffsfotograf enl Mr.. 
sjukt roligt att hålla på :) 

   världens bästa och finaste Onisen, som snart kommer att bli världens bästa pappa!
som vi längtar <3
En annan liten skit som jag älskar otroligt mycket:


tänk att detta är 5 år sedan, min älskade lilla gudson fyller hela 5 år idag och jag fattar inte att det är sant. Liten blivit så stor...
Jag hoppas att du har haft en awsoom födelsedag, med massa tårta och paket! 
Hipp Hipp Hurra för Theodor !!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar