torsdag 8 januari 2015

#tiden går

Julen kom och julen gick, 2015 är här och jag lägger ett riktigt bra 2014 på hyllan.

Idag känner jag att jag inte räcker till, det är så mycket som man borde göra, borde vara. Skulle behöva vara.
Det är en massa prestation som ligger och stressar mig. Jag hinner inte med det jag vill göra, hinner inte umgås med alla som jag saknar, jag har ett inre kaos som just nu äter upp mig lite grann. Bättre blir det inte utav att jag bara får sova 3 timmar per natt.  Jag känner mig ledsen över att inte alla kan förstå att jag hinner inte med, hinner knappt äta mat och borsta tänderna. Jag önskar att jag kunde dela på mig, en som kan åka landet runt och hälsa på alla, en som kan vara hemma och städa och tvätta, en som tar hand om lilleman, medans jag försöker att finna någon som helst egentid som just nu skulle bestå av 2 dygns sömn.

Det har varit underbart att haft Jonas hemma under helgerna. Han har tagit Alfons så har jag fått sova, har inte klivit ur sängen förrän kl varit 14,och då raka vägen till soffan. Flera dagar har vi bara degat i soffan och tagit det lugnt.
Missförstå mig rätt Alfons är det absolut bästa som hänt oss, men just nu så finns det inte så mycket mer än Alfons på schemat och jag är egentligen alldeles för trött och slut för att orka med så mycket mer.
en dag i taget.

Jag vet att 2015 kommer att bli ett fantastiskt år, jag måste bara få ventilera mig lite.

Jag hoppas att även du får ett underbart 2015 med massa kärlek ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar