onsdag 20 mars 2013

Onsdag igen.

Nu är mina 6 arbetsdagar äntligen över, nu är det bara jobb i morgon som gäller sen drar jag och Jonas till Trysil över helgen. Jonas har hittat en förkärlek till skidor i år.
Vi har det tre senaste åren åt till Sälen i en vecka i februari, och då har vi alltid tagit en dag i Trysil, och det har ju varit en helt annan skidåkning, vilka underbara backar. Och detta år så hade vi turen att få åka till Trysil hela veckan. Vår fina vän Emma jobbar nämligen där uppe och har detta år fått eget boende, så vi fick bo i hennes lilla museum : )

Under den veckan så gick det så himla bra för Jonas, förutom att han ramlade andra dagen och spräckte läppen så vi fick åka och sy.. men han stod på benen dagen efter.

när vi kom hem så åkte Jonas raka vägen och köpte sig en hel utrustning, så nu har han åkt i stort sett varje helg de senaste 2 månaderna, vilket jag tycker är jätte roligt att han hitta något som han tycker är roligt.

så nu till helgen så blir det nog sista vändan för säsongen, vi ska bo på hotell och mysa i backen.Idag så är jag ledig, vilket jag är varje onsdag :) ska hem till finaste Mela och mysa lite idag. Blir nog lite pyssel med :) (jag har packat väskan i alla fall )

Ha en fin onsdag i snön!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar