tisdag 9 april 2013

För jag vet något som inte du vet....

Snacka om att en låt kan fastna på hjärnan, förra veckan så hörde jag Linnea Henriksson`s låt, jag vet något som inte du vet på radion , och den sitter liksom fast, den vill inte försvinna, så jag fick väl fixa fram den där j*vla låten, så jag fick lyssna bort den.. Problemet var ju bara det att hela skivan är skitbra så nu är det den som går om och om här hemma..

I morgon är det onsdag och jag är som vanligt ledig, och inte nog med det så får jag fin besök, blev en liten pysselstuga här i morgon :) me like!

så nu har jag förberett allt, tagit fram allt och gjort i ordning så i morgon bitti så är det bara att pyssla på :)
kommer kanske någon bild i morgon :)

Idag så har det varit en ganska seg dag, känner att jag har kanske en liten förkylning som kommer krypandes, min hals och min röst håller inte helt, och det är ju jätte passande när man har en massa utbildningar på jobbet, då man ska prata konstant i flera timmar.. men det är bara att bita ihop.
Om det inte hade varit för mina underbara arbetskollegor så hade jag inte pallat denna dag :)

En trevlig överraskning idag var att när jag skulle gå och handla på rasten så träffade jag på en gamman bekant som jag inte träffat på flera år. Och det var av en ren slump som jag såg henne, jag jobbar ju i kupolen och jag brukar alltid ta rullbandet när jag ska ner på våning 1 och just i dag så hade dom stängt av bandet så jag fick gå igenom hela kupolen och ta rulltrappan ner istället, och jag har ganska högt tempo när jag "springer" fram och utav en slump så kikade jag in i en av butikerna, och i den små springande takten jag hade så såg jag ett ansikte jag kände igen och tvärnitade.. Haha jag måste ha sett ganska rolig ut, men det bjuder jag på :)
Tänk vad glad man kan bli av att träffa någon som man tycker om och inte sett på så länge, det gjorde verkligen min dag :) Man blir ju ganska nostalgisk och börjar tänka tillbaka på gamla minnen.

Så nu blev det ett glas vin och en återblick på en massa gamla bilder, passade även på att skriva ut lite kort som jag ska använda i morgon.

Dags att ladda lite för i morgon, blir kanske ett glas vin till :P


kram 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar