måndag 8 april 2013

Last run at the slopes of Trysil...

Ja i helgen så gjorde vi vår sista skidresa till Trysil.
Som jag nämnt tidigare så har det varit mycket skidor detta år :) Och nu i helgen så passade vi på att åka upp en sista gång innan dom stänger för säsongen.

Och vår underbara Emma lånade ut sitt hus till oss! Ett jätte stort tack till dig för att vi har fått bo hos dig under säsongen :)

Vi åkte upp direkt efter det att jag slutat jobba på fredagen, vi åkte runt 7 tiden och var framme runt 23. Vi han dricka nån öl sen var det bara att slagga så vi skulle orka upp. Det var jag, Jonas och min bror som åkte upp.

tänkte jag skulle bjuda på lite bilder :)

  
även fast dom inte stänger förrän nästa vecka och det är ju faktiskt påsklov fortfarande så var vi nästan helt själva i backen :) så det var bara att ösa på bäst man ville :) 

 
Här bodde vi i Emmas lilla "museum", alla som vi pratat med kallar detta för museet, en liten mysig stuga.

Det var ganska mulet på lördagen, men när vi åkt färdigt för dagen som kom solen fram ordentligt och det passade perfekt med en öl, lite skön musik i solen som en avslutning på en bra dag i backen.

Livskvalitet kallas detta :)

Bror kommer med påfyllning på öl och chips. Han är otroligt snygg i sina brillor :P

Emmas underbara utsikt! Hela Trysil fjället utanför dörren, ser ut som en klick med grädde på toppen av fjället.

Till middag så blev det bränd pizza, öl och vin. Och en runda med UNO fick som vanligt avsluta kvällen med bråk, hehe spela aldrig UNO om du inte är beredd på att det kommer en och annan svordom ur en :P Men ingen skidresa utan UNO!
 
tar det lite piano i backen :) här hade jag kunnat ligga hela dagen. Strålande sol och helt vindstilla.

Lunchen intas i backen, grillad korv är det som bjuds :) Jonas är ju som vanligt grillmästare.

Ingen korv utan rostad lök!


Nu blir det inge mera skidor på ett tag, i november så öppnar dom för säsong igen och då kan du lita på att vi står redo med ny vallade skidor :)

Veckan som kommer blir det bara jobb, jobb och jobb. Är ledig på onsdag och då får jag besök av finaste Mela och Teddy ska bli så mysigt :)

Ha en awsom vecka :)
kram 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar