onsdag 28 mars 2012

Pysselrum

Hej på er!

Jag ber om ursäkt för att bloggen ser olika ut varje dag, har inte riktigt kommit på hur den ska se ut än. men nu tror jag att jag börjar få kläm på hur det funkar. Har suttit med datorn i knät hela morgonen, och tiden bara springer från en.
Ska iväg och jobba natt snart, ska försöka hinna med att träna en vända och organisera i mitt lilla pysselrum efter helgens pysslande. Mela var här en sväng med sin Silhouette Cameon i helgen (Silhouette Cameon är en skärmaskin som man kopplar in till datorn som ska skära ut alla möjliga motiv. vill oxå ha! ) så jag har skurit ut en hel del :) men det hann bli lite pyssel oxå, påbörjat lite påskpyssel som jag ska visa så snart det blir helt klart.
När Mela är här och pysslar får vi antingen sitta i köket eller i matsalen, men hon kom med en smart ide om hur jag kan omorganisera mitt pysselrum så vi får plats båda 2 i rummet , men för att den iden ska kunna bli verklighet måste jag köpa ett nytt skrivbord och lite nya hyllor, så det får bli när jag har lite pengar över.

så här ser min lilla plats ut i dag ..

så här brukar det se ut när vi pysslar tillsammans!
Jag älskar verkligen att pyssla tillsammans med  Mela, hon har ju några år på nacken vad det gäller detta område, hon har varit som min mentor kan man säga :) trots alla så var det ju hon som fick mig att börja.


Nej nu kan bi inte sitta i soffan längre, dags att göra sig i ordning för jobb..

Kram Andy

1 kommentar: