tisdag 3 juli 2012

Dagens Lo, Melipad & Jag

Hej på er!
Nu har det hänt grejer i pysselstugan. Jag har fått ett nytt skrivbord igen, min kära sambo tyckte inte att det andra bordet var tillräckligt stort för mig, så han gick och köpte ett nytt, JÄTTE stort bord. Men det är lite så med Jonas, allt eller inget. Så nu har jag ett bord som tar upp mer än halva mitt rum, men yta att jobba på kan jag inte klaga på att jag inte har..  : )  Jag ska lägga upp en bild när allt är klart. Jag ska nämligen göra om hela rummet, med förvaring etc. Men jag tycket att det var en bra ide och rensa lite bland papper och diverse saker, för att ha lite ordning innan man sätter igång och börjar göra om, och jag kom då fram till att jag har så sjukt mycket spill bitar/papper, så nu har jag bestämt mig för att jobba bort lite av alla dessa spill papper, och jag började idag, så tänkte jag skulle visa den som dagens layout.

Kortet är taget på mig och Mela, veckan innan hennes bröllop, Jag var nämligen Melas tärna, och jag fick en ring av henne, så jag och Mela "förlovade" oss , då det kändes som att det var vi som skulle gifta oss.



känns skönt att bli av med lite papper som bara ligger, nu har jag bara femtielva tusen papper kvar.. Haha

2 kommentarer:

  1. Det där med spillbitar blir jag inte klok på. HUr mycket man än kämpar med att använda så mycket av pappret som möjligt (för att slippa just spillbitar) så blir högen bara större och större och större...
    Och när jag, precis som du gjort nu, ENBART använder spillbitarna så syns det inte alls i högen... :/
    Dilemma, dilemma...

    Men det var en himla fin LO du fick till tycker jag ;) Och kortet är sååå fint! :)


    kram
    Anette

    SvaraRadera
  2. Tack Anette, vi får fixa en träff då vi bara får pyssla på spill :) så kanske vi kan bli av med lite, för man har ju inte hjärta att slänga allt papper.

    Kram på dig ♥

    SvaraRadera