söndag 20 april 2014

Bland påskkärringar och ägg

Påsken var här och vände, träffat familj och mina underbara vänner. Massa mat och mys, precis som det ska vara.
Fredagen var jag hemma från jobbet, foglossning från helvetet, ont så jag knappt kan röra mig, tittade på när Jonas försökte klippa ner våra buskar som växer runt huset, efter försök med motordriven häcksax(såg) , motorsåg, röjsåg och grannens lite större eldrivna häcksax (såg) och med inge vidare resultat med något av verktygen så gav vi upp. Åkte och fick hälsa på lite bebis, så mysigt så. För sedan en vända upp till tviksta där Mela och hela hennes familj +Gotland fanns. åå massa skratt, tror jag skrattade bort lite foglossning. Fantastiskt.
Pandaa fick sitt första påskägg, fast han inte har kommit ut än, han vill framföra ett stort tack till moster Mela med familj för de fina kläderna samt för pandan, panda till Pandaa :-)


Lördagen spenderades som tradition på svedjan hos svärföräldrarna, påskmat och fika, sen åkte vi hem och dog i soffan. Kändes behövligt efter att ha proppat i sig en massa mat. 

Söndagen togs det sovmorgon och blev sen frulle med blåbärspannkakor till brunch, Nom Nom. Mor kom ut på en snabbfika, sen drog vi till Borlänge för att kika nya spindelmannen filmen på bio, var väl sådär, ett jävla kärleks dravel... 
Blev uppringda och fråga om vi var sugna på grillat, och man tackar ju aldrig nej till grillat och trevlig sällskap. Så kvällen spenderades ute i backa med Tommy och Jenny plus deras lilla knodd. Kunde inte ha avslutat denna helg på ett bättre sätt.

Klockan ringde alldeles för tidigt i morse, hoppas denna dag går susande fort, Mr J är hemma även idag, helt fantastiskt. Hoppas ni alla har haft en underbar påsk! 

Peace 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar