måndag 2 september 2013

#Gubbvila

Jag tar tillbaka det som jag skrev i tidigare inlägg om att man går och lägger sig tidigt när man börjar bli gammal.

Jag somnade i soffan nu på eftermiddagen , låg och kollade på criminal minds när ögon bestämt sig för att blunda litet.

Nu när man vaknat igen och man är trött sådär i 5 minuter, lagomt när man borstat tänderna, kammat benen och satt på sig pyjamas, då är man då piggare än man har varit hela dagen, så jävla bra nu när man snart måste sova!

Nu förstår jag varför det bara är pensionärer som är vakan nattetid, man tror att gamlingarna ligger och sover, men nähädu där tänkte du fel.
Om man tänker efter så, det är ju bara äldre (alltså gamla tanter och farbröder ) Som ringer till radion mitt i natten och ska berätta om någon historia dom var med om för 100 år sen. Ni vet en sådär som till och med programledaren försöker att avsluta genom att försöka tacka för att dom ringde. Fråga mig inte hur jag vet det här.  Bara för att tillägga så lyssnar ju inte jag på dessa program, jag bara råkade veta att så här är det.

Men tillbaka till att vara lite relevant igen, när man blir gammal då sover man på dagen och man är vaken på natten, precis som Dracula, så passa dig om du tänkt att ta en kvällspromenad, dom gömmer sig i skuggorna, sitter på sin rullator tills deras byte är när..

(fan va störd jag är)  skit samma, det jag vill komma fram till är, att jag kanske inte är så gammal ändå, 22 kanske?!

Let the hunt begin...

Peace

1 kommentar:

  1. Sitter du och lurar i nån buske eller? Så fasligt tyst här. *ler brett* saknar dig som fan. Puss *muah*

    SvaraRadera